avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt parte vatamata intr-o plangere penala depusa la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt parte vatamata intr-o plangere penala depusa la sibiu fata ...

Sunt parte vatamata intr-o plangere penala depusa la sibiu fata de o politista eu locuiesc in bucuresti ca sa nu mai merg pana la sibiu ca ma costa si bani si oboseala mai ales ca am anumite probleme cu coloana pot cere comisie rogatorie la bucuresti pentru audierea subsemnatului .Sau cum sa fac sa fiu audiat la bucuresti nu exista nici o lege care imi poate oferi acest drept?
Puteti solicita, vedeti si dvs ulterior daca se dispune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus o plangere penala fata de o politista din mun sibiu ... Roman85 Roman85 Am depus o plangere penala fata de o politista din Mun Sibiu eu imi am domiciliul in Mun.Bucuresti procurorul de caz din Mun .Sibiu a dispus ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta adriana79 adriana79 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc in Suceava si o cunostinta, din Resita, cu care am avut o relatia contractuala, a depus la Resita o ... (vezi toată discuția)
Martor cheie in strainatate - trebuie audiat ? - cum se va aduce sau se va face audierea ? oanaportar oanaportar - ce se intampla daca 1 martor cheie ce trebuie audiat intr-un Dosar penal se afla in strainatate, in Italia ? - instanta penala il va audia sau nu ? - ... (vezi toată discuția)