avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clasare, ce urmeaza? Buna ziua! Dupa ce am obtinut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clasare, ce urmeaza? Buna ziua! Dupa ce am obtinut ordonanta ...

Clasare, ce urmeaza?
Buna ziua! Dupa ce am obtinut ordonanta de clasare, astept notificare din partea politiei rutiere de suspendare a permisului? Sau dreptul de a conduce se suspenda automat.? Fiind stare de alerta si daca nu primesc nici-o instiintare, pot circula pana la ridicarea starii de alerta +10 zile dupa?
Cel mai recent răspuns: lujerului , utilizator 14:37, 9 Noiembrie 2021
Trebuie sa mergeti cu ordonanta de clasarea la serviciul rutier, seful serviciului dispune asupra suspendarii.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am provocat un accident (decembrie 2020) in urma caruia ... Octa-33 Octa-33 Buna ziua, Am provocat un accident (decembrie 2020) in urma caruia au fost transportate la spital 2 persoane. S-a intocmit un dosar penal care a fost ... (vezi toată discuția)
Ordonanță clasare dosar penal, ce urmează? manucristina23 manucristina23 Buna ziua, ca urmare a unui accident de circulatie cu vatamare corporala s-a dispus retinerea permisului de conducere si inceperea urmaririi penale. Persoanele ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime, redobândire permis stare de alerta Cristian312 Cristian312 Am dosar penal pentru vătămare corporala din cupla în urma unui accident rutier provocat din cauza mea în data de 15.11.2020 și am niște nelămuriri. Am ... (vezi toată discuția)