avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va salut, pe scurt sunt bucatar de meserie in special ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va salut, pe scurt sunt bucatar de meserie in special pe evenimente, ...

Va salut, pe scurt sunt bucatar de meserie in special pe evenimente, unde se castiga si pana la 10 mii de lei pe luna, problema este ca nimeni nu plateste carti de munca mai mari decat minimul pe economie, si asta ma impiedica sa fac un credit pentru o casa sau masina, nimeni nu acorda credite pentru salariul minim pe economie nici mara pentru o garsoniera de 30 mii euro. Cum pot face sa beneficiez si pe hartie de acele sume de bani castigate din evenimente? Se poate printr o firma ceva? Ce variante exista sa pot face un credit pentru o locuinta? Sa fie un avantaj si pentru angajat, si pentru angajator. Multumesc, stima
Cel mai recent răspuns: IulianN123 , utilizator 15:08, 9 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti sa imi dati exemple va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa cosmin311 cosmin311 Buna ziua! eu as vrea sa iau o garsoniera de 20.000 E. Cat trebuie sa am salariul minim ? ca sa pot face creditul Prima Casa ? eu am vazut unele anunturi cu ... (vezi toată discuția)
Scaderea pretului locuintelor Alin Popescu Alin Popescu E bine sau e rau ca scade pretul locuintelor? Ca pana la urma, trebuie sa fie ceva mai mult in toata tendinta asta decat parerea vanzatorilor si cumparatorilor. (vezi toată discuția)
Sa accept? ADANNA ADANNA Buna seara, Cu ceva timp in urma, va spuneam ca, in urma parasirii domiciliului in mai 2009 de catre fostul sot, am divortat in aprilie si am ramas cu 2 ... (vezi toată discuția)