Buna ziua,
va rog, daca se poate, un sfat la urmatoarea problema cu care ma confrunt: mama mea a cumparat un teren in anul 1946, a achitat pretul, fiind eliberata o chitanta de catre Administratia vanzarei parcelelor din comuna-asa se numea atunci-din care rezulta ca mama a cumparat terenul si a achitat pretul.. In baza acestei chitante a fost deschis dosarul fiscal, s-au platit impozite pentru terenul in cauza etc. La Primarie, mama mea figureaza ca fiind proprietara pe acest teren.. Dupa decesul mamei am obtinut, de la notar, un certificat de mostenitor, insa in masa succesorala nu a fost trecut acest teren. Am solicitat un supliment la certificatul de mostenitor, insa mi s-a cerut titlul de proprietate al acestui teren.. Primaria mi-a comunicat ca nu poate emite titlul de proprietate in baza legii 18/1991, intrucat acest teren nu a intrat in proprietatea statului. Prin urmare, cum obtin un titlu de proprietate al acestui teren, daca se poate emite asa ceve in cazul de fata, sau ce actiune trebuie sa formulez la instanta pentru a obtine suplimentul la certificatul de mostenitor? Mentionez ca mostenitori am fost eu si sora mea, insa,din pacate, sora mea a decedat, nu a avut copii. iar tatal nostru a decedat cu mult inainte.. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns:
Dan Soare , utilizator
10:52, 30 Noiembrie 2021