avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum va emite factura cu sau fara tva?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum va emite factura cu sau fara tva?

Buna ziua.O societate de amanet doreste sa vanda unei alte societati bijuteriile ramase in urma contractelor depasite. Cum va emite factura cu sau fara tva?
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: petrovicimariana , utilizator 10:24, 11 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va factura fara TVA dar se va colecta TVA la marja de profit ( diferenta dintre pret de vanzare si pret de achizitie ) cf art 312 Cod Fiscal.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la marja edward1 edward1 Buna seara, sunt I.I. si am ca activitate principala comert cu autoturisme si autovehicule usoare. Doresc sa achizitionez o masina care se vinde fara TVA de pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa deschid o firma de comercializarea auto ... cristimarian cristimarian buna ziua, as dori sa deschid o firma de comercializarea auto second hand, cum se pot vinde masinile care le achizitionez de la persoane fizice catre alte ... (vezi toată discuția)
Tva la casele de amanet cata76 cata76 sunt administratorul unei case de amanet si am o mare neclaritate legata de cum se aplica tva in acest domeniu si la ce se aplica tva ?exemplul meu este foarte ... (vezi toată discuția)