avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca mi s-a incetat C.I.M. ilegal la 61 ani si 2 luni, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca mi s-a incetat C.I.M. ilegal la 61 ani si 2 luni, la o institutie ...

Daca mi s-a incetat C.I.M. ilegal la 61 ani si 2 luni, la o institutie publica, desi doream sa-mi continui activitatea, lucru despre care angajatorul a fost instiintat, am castigat procesul, inlusiv la curtea de apel. Vreau sa stiu in cat timp pot recupera sumele cuvenite si daca aceste sume contin sporul C.F.P., sporul de calculator si sporul pentru Proiecte Europene daca de aceste sporuri beneficiam la data concedierii ilegale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:38, 10 Noiembrie 2021
În maxim 5 ani puteți recupera drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri calculate gresit Hobitzi Hobitzi Lucrez la o institutie publica.Contabilul nou spune ca a descoperit nereguli in calcularea sporurilor,in sensul ca sporurile nu au fost calculate raportat la ... (vezi toată discuția)
Vă rog frumos să îmi spuneți ce se înțelege din hotărârea curții de apel ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rog frumos să îmi spuneți ce se înțelege din următoarea hotărâre a Curții de Apel : - Admite apelul. Schimbă în parte sentința ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu neefectuate Liviu-39 Liviu-39 Buna seara. Lucrez in vanzari. Salariul in C.I.M este de 1920 lei iar la rubricile sporuri,alte adaosuri etc. cu caracter permanent sunt bifate cu\"x\". In ... (vezi toată discuția)