avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! FIUL meu a fost implicat intr-un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! FIUL meu a fost implicat intr-un accident rutier ...

Bună ziua! FIUL meu a fost implicat intr-un accident rutier care s-a încheiat cu o amiabilă. După 11 luni a fost chemat în judecată în calitate de intervienient forțat ,având obligația de a depune in 30 zile o întâmpinare. C e inseamna această? Ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 11:09, 11 Noiembrie 2021
Bună ziua!
Apelați la un avocat să vadă dosarul și să știe ce să răspundă la întâmpinare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua anul trecut am fost implicat intr-un mic accident rutier ... raducu_gabriel raducu_gabriel Buna ziua Anul trecut am fost implicat intr-un mic accident rutier (am atins usor bara unui Audi cand acesta stationa), dar am recurs la intelegerea amiabila, ... (vezi toată discuția)
Anul trecut în martie am fost implicat într-un ... maziludan83 maziludan83 Bună seara. Anul trecut în. martie am fost implicat într un accident auto în care am fost declarate vinovat de către poliție. Am predat asigurarea și ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna intervenient? marfan marfan Intrebarea e in titlu: Ce inseamna intervenient intr-un proces si cine poate avea calitatea asta ? Multumesc. (vezi toată discuția)