avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o decizie medicala data de o comisie cu grad 3 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o decizie medicala data de o comisie cu grad 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore...

Dreptul munci.Sant doamna Mantescu Sabela a-și dori sa va întreb eu de 2 ani am o decizie medicala data de o comisie cu grad 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore. Angajatorul mă poate obliga sa lucrez 8 ore daca contractul este de 4. Și dacă mă detașează o lună conform problemelor de sănătate mă poate obliga . Doresc să știu ce pot face Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Izaura1969 , utilizator 16:27, 11 Noiembrie 2021
Bună ziua!
Nu va poate obliga să lucrați 8 ore!
Faceți sesizare la ITM!
Av. Mădălina Moceanu
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
Și ce pot face daca sânt amenințată că voi fi dată afară.

Cornel Vasile a scris:

Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am o problema la locul de munca si anume aceea ca ... AnaBF AnaBF Buna ziua ,am o problema la locul de munca si anume aceea ca desi lucrez 12 ore sunt platita doar 11 ore ,iar din aceasta cauza nu imi efectuez nici norma ... (vezi toată discuția)
Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ore cu decizie ... Izaura1969 Izaura1969 Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ore cu decizie de invaliditate gradul 3 angajatorul mă poate detașa in alt loc de muncă pe o ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariatului juja76 juja76 buna ziua.intrebarea mea ar fi ;este obligatoriu sa lucrez simbetele fara acordul meu si sub amanintarea ca mi se taia 25 la suta din bonusul salarial?in c.i.m ... (vezi toată discuția)