avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am o mica nedumerire și poate știe cineva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am o mica nedumerire și poate știe cineva ce poate ...

Buna ziua. Am o mica nedumerire și poate știe cineva ce poate fi. In sfârșit ne a stabilit primul termen în apel dar, scrie data : 7.12.2021 , scrie completul de judecată și apoi la Tip soluție : amână cauza . Nu prea înțeleg , au stabilit primul termen dar se știe de azi că se va amâna ? ...poate este cineva care știe . O fi oare o greșeală ? Va mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:08, 24 Noiembrie 2021
Citatie nu ati primit?
Nu am primit. Între timp am fost la instanta sa vedem și pe 7 se judecă cererea de ajutor public judiciar făcută de cel care a făcut apel.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea de ajutor se judeca fara dvs. Cat priveste termenul de judecata pe fond, ar fi trebui sa primiti citatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna “document: Încheiere finală (dezinvestire)”? ... AlexBu AlexBu Tip solutie: Admite cererea (Ce inseamna exact)? “Document: Încheiere finală (dezinvestire)” (Ce inseamna exact)? Stadiu procesual: Fond (Ce ... (vezi toată discuția)
De ce au amanat cauza, daca nu au preschimat mai devreme termenul ... gbar gbar de ce au amanat cauza, daca nu au preschimat mai devreme termenul deja fixat 25.04.2023 Ora estimata: 10:30 Complet: S3-Completul nr.2 Apel Tip solutie: ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere reexaminare taxa timbru ca tardiv formulata stefancretu84 stefancretu84 Buna ziua! Am urmatoarea speta si o nelamurire. Taxa de timbru mi-a fost pusa in vedere prin citatie. Pentru ca era complet gresit calculata (mi se punea in ... (vezi toată discuția)