avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Am mare nevoie de ajutorul dvs. In blocul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Am mare nevoie de ajutorul dvs. In blocul meu, presedintele ...

Buna seara. Am mare nevoie de ajutorul dvs.
In blocul meu, presedintele si-a dat demisia. A fost convocata o AG unde am fost aleasa eu. Dar, pentru ca fostul tot comenta ca este ilegal sa ne strangem ,din cauza pandemiei, am facut un tabel cu toti locatarii, am scris ca a fost propusa dna....ca presedinta, si m-am dus la usa fiecaruia. Este corect ce am facut? Ca acum am parte numai de amenintari de la fostul si vreo 2 prieteni de-ai lui.....
Mai spune si ca trebuia sa facem o AG reconvocata (poate trebuia extraordinara, tinand cont ca am avut AG la incepul anului?). Dar, in tabel au semnat mai mult de jumatate dintre proprietari.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:16, 12 Noiembrie 2021
este metoda referendumului. Pai daca se vede ca au semnat mai mult de jumatate dintre locatari, discutiile sunt de prisos! Poate era bine sa mearga altcineva cu tabelul !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a stapani dispozitiile in domeniu este necesar sa parcurgeti responsabil disp L nr 196/2018 care prevede concret pasii ,etapele pentru convocarea adunare generala,pentru alegere reprezentant legal
Conform disp L nr 1962018,discutiile,subiectele abordate in adunarea generala se consemneaza succesiv si cronologic in registrul unic special al adunarilor generale
Adunarea generala reconvocata se convoaca la interval de maximum 10 zile de la prima adunare unde nu a fost intrunit cvorumul
Nu este suficient numai tabelul cu semnaturi
Pentru locatarii care nu semneaza tabelul ,disp L nr 196/2018 impune comunicare postala cu confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la a.g.p. in termenul ... gambette gambette Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la A.G.P. in termenul prevazutprevazut de lege este de natura a conduce la anularea procesului de convocare? (vezi toată discuția)
Ședință adunare generală re_convocată bună ziua am o întrebare ... ZDantes ZDantes Ședință Adunare Generală re/convocată Bună ziua Am o întrebare cu privire la legea 196/2018, mai precis cu privire la convocarea, respectiv ... (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala proprietari lcaval lcaval Avand in vedere modalitatea de convocare a Adunarii Generala a Proprietarilor si avand experienta anilor anteriori in care nu s-a intrunit cvorum, se poate ... (vezi toată discuția)