Buna seara. Am mare nevoie de ajutorul dvs.
In blocul meu, presedintele si-a dat demisia. A fost convocata o AG unde am fost aleasa eu. Dar, pentru ca fostul tot comenta ca este ilegal sa ne strangem ,din cauza pandemiei, am facut un tabel cu toti locatarii, am scris ca a fost propusa dna....ca presedinta, si m-am dus la usa fiecaruia. Este corect ce am facut? Ca acum am parte numai de amenintari de la fostul si vreo 2 prieteni de-ai lui.....
Mai spune si ca trebuia sa facem o AG reconvocata (poate trebuia extraordinara, tinand cont ca am avut AG la incepul anului?). Dar, in tabel au semnat mai mult de jumatate dintre proprietari.
este metoda referendumului. Pai daca se vede ca au semnat mai mult de jumatate dintre locatari, discutiile sunt de prisos! Poate era bine sa mearga altcineva cu tabelul !
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru a stapani dispozitiile in domeniu este necesar sa parcurgeti responsabil disp L nr 196/2018 care prevede concret pasii ,etapele pentru convocarea adunare generala,pentru alegere reprezentant legal
Conform disp L nr 1962018,discutiile,subiectele abordate in adunarea generala se consemneaza succesiv si cronologic in registrul unic special al adunarilor generale
Adunarea generala reconvocata se convoaca la interval de maximum 10 zile de la prima adunare unde nu a fost intrunit cvorumul
Nu este suficient numai tabelul cu semnaturi
Pentru locatarii care nu semneaza tabelul ,disp L nr 196/2018 impune comunicare postala cu confirmare de primire