avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua as avea o intrebare .Tocmai am vandut o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua as avea o intrebare .Tocmai am vandut o masina cu contract ...

buna ziua as avea o intrebare .Tocmai am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare am inregistart contractul la fiscal ,intrebarea mea este daca cumparatorul nu se duce cu contractul de vanzare cumparare la fiscal ii intra automat lui de plata masina la fiscla sau la primarie ca asa am citit pe cateva forumuri si nu mai stiu ce sa cred sau doar se suspenda inmatricularea dupa 90 de zile pana in momentul in care el se va duce sa o inscrie va multumesc mult pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:23, 13 Noiembrie 2021
Nu intra nimic automat. Cumparatorul si vanzatorul trebuie sa mearga fiecare la primarie-taxe si impozite si la politie, cumparatorul pentru luare in evidenta si vanzatorul pentru scoatere din evidenta.
ati scos masina de la dvs de pe rol ? I-ati dat fiscalul cumparatorului ? daca da, nu va mai intereseaza mai departe, ati facut tot ce trebuia.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am o intrebare dupa ce am facut contractul de vanzare ... alexandrasonya alexandrasonya buna seara am o intrebare dupa ce am facut contractul de vanzare cumparare masina apare automat in evidenta fiscala a cumparatorului sau la primarie sau ... (vezi toată discuția)
Bună seara recent am cumpărat o mașină am făcut c-v și ... Ștefan1236 Ștefan1236 Bună seara recent am cumpărat o mașină am făcut c-v și as dori sa știu dacă atunci când a scos fiscalul automat mi-a întrat mie la Financiar, sau ... (vezi toată discuția)
Vanzare cu radiere de e vanzator ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua! Am vandut masina prin contract de vanzare cumparare, proprietarul adica tata impreuna cu cumparatorul au fost la primaria din Deva unde a fost ... (vezi toată discuția)