avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna seara am o intrebare dupa ce am facut contractul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna seara am o intrebare dupa ce am facut contractul de vanzare ...

buna seara am o intrebare dupa ce am facut contractul de vanzare cumparare masina apare automat in evidenta fiscala a cumparatorului sau la primarie sau trebuie sa se duca cu actele si sa o ia la fiscla pe numele lui .Am citit ca , daca nu inmatriclueaza masina in termen de 90 de zile i se suspenda inmatricluarea ,dar taxele ii vin automat de la primarie ca asa am citit pe anumite forumuri sau raman si taxele si inamtricularea in aer pana se duce sa inscrie masina va multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2021
alexandrasonya, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:09, 12 Noiembrie 2021
Noul proprietar trebuie sa treaca masina pe numele sau la primarie-taxe si impozite si la politie.
Vechiul proprietar trebuie sa scoata de pe numele sau masina de la taxe si impozite din primarie si respectiv de la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as avea o intrebare .tocmai am vandut o masina cu contract ... Maira05 Maira05 buna ziua as avea o intrebare .Tocmai am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare am inregistart contractul la fiscal ,intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Contract auto Cypor Cypor 1. Contractele auto tip incheiate la notar expira dupa 30 de zile? 2. Problema este urmatoarea am vandut o masina cu contract tip V/C cu toate actele ok. ... (vezi toată discuția)