avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am o problema cu fostul angajator. De la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am o problema cu fostul angajator. De la începutul ...

Bună ziua, am o problema cu fostul angajator. De la începutul pandemiei, patronul mi-a transmis ca a dat afara toți angajații și ca nu s-a înscris sa primească șomajul tehnic plătit de la stat. Luna trecuta, m-am întâlnit cu un fost coleg și a spus ca patronul ne-a mințit și ca a primit timp de 1 an jumătate bani de la stat. Mi-am făcut cont la anaf și am văzut ca aceasta este situația. M-am dus sa ma vad cu fostul patron, acesta tot spune ca nu a primit niciun ban. Ce pot sa fac acum? Dacă a semnat în locul meu ca am încasat acei bani?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 15 Noiembrie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă a semnat în locul dvs ca a încasat acei bani,atunci a facut un fals, situatie care va indreptateste sa depuneti o plangere penala impotriva acestuia.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti-i plangere penala si anuntati si la itm si la anaf
Atunci când v-a dat afară, nu ați primit nicio notificare scrisă?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Mi-am făcut cont la anaf și am văzut ca aceasta este situația". Ce cont ti-ai facut la ANAF? Informatii privind accesarea de catre angajator a ajutoarelor COVID nu se vad in contul ANAF al salariatului.
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2021
Contabil_in_Calarasi, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba despre veniturile angajatului ... somajul tehnic se declara in D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am fost in ... aalicorina aalicorina Buna ziua! Eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am fost in somaj tehnic in urma pandemiei. M am intors la munca pe 29 iunie. Acum in prezent am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati daria79 daria79 Buna ziua, Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate. In perioada 2008-2009 am lucrat la o firma, iar patronul mi-a facut imputernicire la banca ... (vezi toată discuția)
Neplata șomajului tehnic Iulius2020 Iulius2020 Va salut. În urma cu 3luni de zile după declararea starii de urgenta angajatorul mi-a spus sa merg acasă și ca voi întra în șomaj tehnic.In tot acest ... (vezi toată discuția)