Bună ziua, am o problema cu fostul angajator. De la începutul pandemiei, patronul mi-a transmis ca a dat afara toți angajații și ca nu s-a înscris sa primească șomajul tehnic plătit de la stat. Luna trecuta, m-am întâlnit cu un fost coleg și a spus ca patronul ne-a mințit și ca a primit timp de 1 an jumătate bani de la stat. Mi-am făcut cont la anaf și am văzut ca aceasta este situația. M-am dus sa ma vad cu fostul patron, acesta tot spune ca nu a primit niciun ban. Ce pot sa fac acum? Dacă a semnat în locul meu ca am încasat acei bani?
Mulțumesc!
Dacă a semnat în locul dvs ca a încasat acei bani,atunci a facut un fals, situatie care va indreptateste sa depuneti o plangere penala impotriva acestuia.
"Mi-am făcut cont la anaf și am văzut ca aceasta este situația". Ce cont ti-ai facut la ANAF? Informatii privind accesarea de catre angajator a ajutoarelor COVID nu se vad in contul ANAF al salariatului.
Va rog sa ma ajutati
daria79
Buna ziua,
Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate. In perioada 2008-2009 am lucrat la o firma, iar patronul mi-a facut imputernicire la banca ... (vezi toată discuția)