avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma cererii pe care am facut-o catre O.C.P.I. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma cererii pe care am facut-o catre O.C.P.I. Prahova prin ...

In urma cererii pe care am facut-o catre O.C.P.I. Prahova prin care am solicitat identificarea numarului cadastral si numarului de carte funciara dupa numele proprietarului,acestia mi-au raspuns ca nu se pot identifica imobilele detinute de respectivul proprietar intrucat in cuprinsul cererii nu este mentionat CNP-ul acestuia.Ce se intampla in cazul in care nu cunosc CNP-ul ci doar numele proprietarului in conditiile in care in formularul(descarcat de pe site-ul OCPI.) prin care s-a solicitat identificarea nr.de cadastru si carte funciara nu este precizata obligativitatea de a mentiona si CNP-ul proprietarului. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Racaceanu , utilizator 16:50, 12 Noiembrie 2021
Îi dati in judecata, si gata.
Unde/la ce va trebuie informatiile?
Pentru stabilirea masei succesorale in cadrul unei moșteniri.
Ultima modificare: Vineri, 12 Noiembrie 2021
Cristian Racaceanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara pentru informare nety36 nety36 Buna ziua, am nevoie de un extras de carte funciara pentru informare sau orice alt document care sa-mi indice proprietarul de drept al unui imobil Am ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)