avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute intr-o problema? ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute intr-o problema? Am primit ...

Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute intr-o problema? Am primit de la o societate RCA o Înștiințare de plata de 5800 de Euro urmat in urma unui accident in care șoferul consumase alcool Menționez ca doar polița de asigurare era pe numele meu eu nefiind in mașina . Dacă îmi puteți spune ce trebuie sa fac,trebuie sa plătesc eu acei bani? In acea Înștiințare este trecut numele șoferului care a produs accidentul. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Johnyca , utilizator 15:01, 12 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune accident vasiii vasiii Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Firma asiguratoare imi cere despagubirea gungelaena gungelaena Buna ziua! Pe 1 martie 2010 conduceam masina unei cunostinte si am produs un accident. Celalat sofer si-a reparat masina pe CASCO, pe asigurarea cunostintei ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca - val daune mai mare decat val acordata de asigurator otiliap otiliap buna ziua acum 2 zile am facut un accident de masina , eu am fost de vina , m-am inteles pe care amiabila cu celalat sofer, i-am dat asigurarea, azi m-a sunat ... (vezi toată discuția)