avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am contestat o amenda primita intr-o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am contestat o amenda primita intr-o parcare cu plata. ...

Buna ziua. Am contestat o amenda primita intr-o parcare cu plata. Sentinta pronuntata imi este nefavorabila si am drept la recurs in 15 zile. Pot sa depun singur cererea de recurs, sau sunt obligat sa angajez un avocat?
Cel mai recent răspuns: Claudiu Dumitriu , utilizator 21:26, 12 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravetionala - respinsa ilarion184 ilarion184 Am depus planegere inpotriva Pol Ilfov si azi am primit acasa 11.10.2010 cum ca am pierdut si ca am drept la recurs in 15 zile . Se pune data de azi in 15 zile ... (vezi toată discuția)
Rejudecare cauza in contencios administrativ edelweis08 edelweis08 Sunt functionar public, si am primit o amenda de la ANI pt nedepunerea declaratiei de avere in termen. Am contestat procesul verbal de contraventie , dar ANI a ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru punerea in executare a sentintei? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, am intrat pe forumul de Dreptul Muncii, deoarece pe cel de executare nu mi s-a dat un raspuns pana acum. Va rog ajutati-ma cu un raspuns ... (vezi toată discuția)