Buna.eu iar si iar
Este a doua oara cand parintele nerezident are program de vizita si trimite bunicul dupa copil.prima data l am lasat ca am zis sa nu mai provoc o alta discutie din sirul interminabil...acum primesc mesaj:"dimineata vine bunicul dupa copil".eu ce ar trebui sa fac?nu mi se pare ok.oricum nu mi se pare ca e ok ca nu sta cu el si l duce direct la bunici cand il ia..da macar avea bunul simt sa vina dupa el...data trecuta cand mi am permis sa intreb unde i parintele a sarit tot bunicul cu gura mare ca ei respecta hotararea si programul si sa nu mai complic situatia...?pai zic programul e pentru ca sa stea copilul cu tata nu?nu asa scrie n hotarare?bunicii pot sa si vada nepotul cand au chef daca au chef si vor..raspunsul a fost:"la ce sa mai venim sa l vedem daca oricum ne intalnim cand vine la program?"
Ce ziceti cacar fi bine sa fac eu?e normal?credeam ca a fost doar o intamnplare insa se pare ca e pe cale sa devina obisnuinta?macar putea sa spuna un motiv ceva nu?ca doar nu s cazuta in cap inteleg daca are o problema...da nu inteleg cum adica ei respecta hotararea si programul daca el habar nu am unde e si copilul pleaca cu bunicul?care ei? ca i doar un tata...
Dovezi nu am daca asta intrebati ca sa fiu sigura.insa am incredere in copilul meu si el asta povesteste.
Macar pana acum se vedeau cat il ducea pana la bunici si mai statea cate un pic cu el.a fost si la domiciliul tatalui de vreo trei ori din aprilie de cand a hotarat sa l ia in program.
Referitor la mesaj si ziua de maine imi puteti spune cum ar fi mai corect simai bine sa procedez?
Plan parental
elisabetatoma
Buna ziua!
In urma unui proces de divort am avut parte de niste experiente extrem de nefericite cu doi avocati care m-au reprezentat. Au luat banii si cam ... (vezi toată discuția)