avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am si eu o intrebare. In situatia cand se ia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am si eu o intrebare. In situatia cand se ia permisul ...

Buna ziua
Am si eu o intrebare. In situatia cand se ia permisul in decursul unui an de 2 ori. se face recurs si se termina amandoua in acelas timp , cum se procedeaza? Se depune permisul si care este procedura? Se asteapa o luna si se da examen o singura data pt ambele evenimente? Sau se sta cate o luna pt fiecare eveniment in parte si se da practic 2 examene? mutumesc

Alte discuții în legătură

Judecata recursului Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Care este procedura de judecata cand o hotarare este atacata cu recurs de ambele parti aflate in litigiu? Cum procedeaza instanta de recurs in ... (vezi toată discuția)
Cumulare pedeapsa cu perioada de asteptare bobyboy bobyboy Buna ziua! In data de 22 ianuarie 2020 am fost prins baut la volan. Din aceasta cauza mi-a fost ridicat perisul de conducere fara drept de a conduce auto pe ... (vezi toată discuția)
"aplicã pedeapsã complementarã a interzicerii dreptului de a conduce pe o perioadã de 6 ani." - cand isi poate redobandi permisul? peisicc peisicc buna ziua,sotul meu are un proces in care din nefericire sa sf. cu uciderea sotiei soferului,a avut recurs,si ia dat 2ani si 6luni inchisoare ,conform art178 ... (vezi toată discuția)