avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, Impreuna cu vecinii mei am dat o suma de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, Impreuna cu vecinii mei am dat o suma de bani unui ...

buna ziua,
Impreuna cu vecinii mei am dat o suma de bani unui "mester""pentru a repara fatada imobilului in care locuim. pentru aceasta am intocmit un contract sub semnatura privata pe de-o parte locatarii imobilului in calitate de proprietari si beneficiari ai lucrarii si de cealalta parte prestatorul. I-am dat avansul solicitat cu o seara inainte de ziua in care a promis inceperea lucrarii dar domnia sa a intarziat deja cateva zile, invocand diverse pretexte. Avand in vedere ca m-am implicat mult in aceasta actiune , atat in procurarea documentelor si avizelor necesare cat si in gasirea mesterului ma simt responsabila fata de vecinii mei pentru situatia creata. Intrebarea mea este ce pot face pe cale legala sa recuperam banii daca mesterul ne poarta prea mult cu vorba ? Asta insemnand o saptamana avand in vedere ca deja vine iarna si nu mai este posibila efectuarea lucrarii. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2021
FeliciaD, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 15 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca exista incheiat raport juridic de prestari servicii,in baza acestuia notificati oficial executantul cu obligatia respectari
clauzelor si termenilor asumati-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

#constructii #muncitori #hoti buna ziua, se da urmatoarea speta: ... Oana Stefana Oana Stefana #constructii #muncitori #hoti Buna ziua, se da urmatoarea speta: Am semnat contract cu o firma de constructii pentru extindere si reamenajare casa la tara. ... (vezi toată discuția)
Amenda pancsyka pancsyka Buna ziua! Imi renovez apartamentul timp de 3 luni. Nu locuim acolo, si nici nu putem sa mergem foarte des, pentru ca nu ne permite locul de munca. Incercam ... (vezi toată discuția)
Probleme serioase in bloc nou Kbyna Kbyna Buna ziua, Am achizitionat un apartament, intr-un bloc nou, in Bucuresti vara trecuta. Pe actele eliberate se specifica clar ca este un apartament cu clasa ... (vezi toată discuția)