avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL (unic asociat, 0 angajati) si angajat la o alta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL (unic asociat, 0 angajati) si angajat la o alta firma?

Bună ziua,

Am o întrebare: pot avea un SRL (administrator, unic asociat, 0 angajati) si sa fiu in continuare angajat la o alta firma, in acelasi timp?

Mersi anticipat!
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:32, 15 Noiembrie 2021
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare srl-d gargamella gargamella buna ziua! am un srl-d in care eu st administrator unic, nu am datorii, nu am facut nimic pe societate, sunt la zi cu actele ce trebuiesc depuse si tot ce ... (vezi toată discuția)
Srl asociat unic . adaugare administrator cu puteri limitate Pulux Pulux Buna ziua, Pentru un SRL cu asociat unic, as dori sa adaug un administrator, cu puteri limitate si remuneratie 0. 1. Eu ca asociat unic, trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si administrator srl live_maz live_maz s-a modificat din nou L31/1990? eu stiam ca asociatul unic al unui srl poate fi angajat al acesteia cu conditia sa nu fie si administrator. ati auzit despre ... (vezi toată discuția)