avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La angajare mi se cere de anagajator declaratie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La angajare mi se cere de anagajator declaratie fiscala. Despre ...

La angajare mi se cere de anagajator declaratie fiscala. Despre ce declaratie este vorba?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Modificare decizie de impunere tome_ionica tome_ionica Buna ziua, PFA in sistem real. Daca am primit deja decizia de impunere pentru 2012, o mai pot modifica cu o cere? multumesc (vezi toată discuția)
Angajatorul are obligatia de a pune la dispozitia sindicatului orice act pe care il cere acesta? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in situatia in care sindicatul cere angajatorului comunicarea unor date privind situatia nominala a angajatilor (cu ... (vezi toată discuția)
Angajare sofer lituanian, curse in europa de vest 10188 10188 Buna ziua, Am o firma de transport marfuri, care isi desfasoara activitatea in Europa de Vest. Doresc sa anagajez un sofer lituanian pe unul dintre ... (vezi toată discuția)