Buna ziua. Azi m-am aflat intr-o situatie mai delicata si nu stiu cui ar trebui sa ma adresez. Este vorba de cardul de sanatate. Mie mi-a fost eliberat cardul in 2013, dar nu l-am ridicat niciodata (din motive personale, am ales sa nu folosesc serviciul de sanatate publica). Azi, cand am fost sa il ridic, doamna de la ghiseu mi-a spus ca nu il mai are. M-a intrebat de ce nu m-a interesat pana acum unde e cardul si m-a indrumat sa completez o declaratie pe proprie raspundere cum ca l-am pierdut. Eu nu am intrat niciodata in posesia cardului, motiv pentru care aceasta declaratie (cred ca) ar intra sub incidenta art 292 din Codul penal. I-am spus ca nu pot sa declar asta, Dansa mi-a spus ca daca nu declar asta, nu imi poate face un alt card, dupa care m-a poftit afara. Nu stiu ce trebuie sa fac mai departe, Cui as putea sa ma adresez? Multumesc, Rares
Justitiarul711
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Faceti o adresa catre conducerea institutiei in care precizati ca dvs. nu aveati cum sa pierdeti ceva ce nu a intrat in posesia dvs. De ce sa faceti o declaratie falsa. Sa raspunde cel care l-a pierdut nu dvs. Aveti dreptul sa solicitati un alt card.
Sint derutat
aurel71
buna ziua
am scris in autobiografie ca\" nu am fost condamnat\" vreau sa stiu se cosidera fals in declaratii si daca da la ce sa ma astept.declaratia am dat-o ... (vezi toată discuția)