avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Daca locuiesc singur,sunt in carantina 15 zile, cum ma ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Daca locuiesc singur,sunt in carantina 15 zile, cum ma pot descurca ...

Daca locuiesc singur,sunt in carantina 15 zile, cum ma pot descurca cu aprovizionarea alimente apa etc..in situatia in care locuiesc singur si nu am voie sa paraseac domiciliul ????
Cel mai recent răspuns: CRIMO , utilizator 15:29, 16 Noiembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
rugati un vecin, un prieten, pe cineva din familie, sa le aduca la usa/poarta, le lasa si apoi le luati.
puteti plati online cumparaturile si sa va vina prin curier
Buna ziua !
In cazul in care aveti telefon mobil , puteti accesa un site de la un hipermarchet si puteti face comanda online , ori direct la site daca are aceasta optiune sau la cei care asigura transportul acasa . Glovo , Foodpanda. Puteti accesa acest link pentru alte lamuriri
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
CRIMO, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Pot depune plangere la opc ? viliezwarez viliezwarez Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema am comandat 2 produse de pe un site de cumparaturi cu adresa etc.Am primit un mail de confirmare,la contul de ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs cumparat gresit TudorB TudorB Buna ziua. Am comandat online un telefon mobil de la o firma din Bucuresti si m-am dus sa-l ridic personal de la ei de la sediu. Cand am ajuns acasa, mi-am dat ... (vezi toată discuția)