avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua in perioada 1987-1989 am lucrat la canalul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua in perioada 1987-1989 am lucrat la canalul Dunare- ...

Buna ziua
in perioada 1987-1989 am lucrat la canalul Dunare- Bucuresti puct lucru cantina Budesti, ca angajat al Bazei de Aprovizionare si Intendenta Constructi Cai Ferate Bucuresti (B.A.I. C.C.F.Bucuresti), si as dori sa stiu de unde pot obtine o adeverinta vechime munca ,la vechea adresa nu mai figureaza
multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 16 Noiembrie 2021
Baza de Aprovizionare si Intendenta Constructi Cai Ferate Bucuresti a devenit in 1991 Societatea de construcții căi de comunicații „C.C.C.F.” București - S.A. ... lichidator judiciar DINU URSE ŞI ASOCIAŢII SPRL, Sediu: Bucureşti Sectorul 1, Str. BUZEŞTI, Nr. 71, Etaj 2, Ap. CAM. 203

In speta, adresati-va lichidatorului judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.ma numesc badea simona si intre anii 1987-1991 am lucrat ... badeasimona badeasimona Buna ziua.Ma numesc Badea Simona si intre anii 1987-1991 am lucrat la Antrepriza Canal Dunare Bucuresti, care avea sediul in loc. Cornetu, jud. Ilfov.Nu am ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca stefan.ursache stefan.ursache Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din ... (vezi toată discuția)
Vechime faghiean faghiean Bună ziua, mă numesc Faghiean V și vă rog să mă ajutați să găsesc arhiva de la fosta ICM-4-Buc. (vezi toată discuția)