avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Ma numesc Badea Simona si intre anii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Ma numesc Badea Simona si intre anii 1987-1991 am lucrat ...

Buna ziua.Ma numesc Badea Simona si intre anii 1987-1991 am lucrat la Antrepriza Canal Dunare Bucuresti, care avea sediul in loc. Cornetu, jud. Ilfov.Nu am gasit nicaieri pe cei care detin arhivele acestea. In 1990 s-a schimbat denumirea in Grup santiere constructii cai ferate Cornetu si au incetat activitatea conform HG 93/1991 din 04.02.1991 si au fost preluate de nou infiintata Societatea de constructii cai de comunicatii "CCCF" Bucuresti SA. Va multumesc foarte mult daca ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 31 Ianuarie 2022
Adresati-va lichidatorului societatii CCCF Bucuresti SA - DINU, URSE SI ASOCIATII SPRL
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in perioada 1987-1989 am lucrat la canalul dunare- ... mitica63 mitica63 Buna ziua in perioada 1987-1989 am lucrat la canalul Dunare- Bucuresti puct lucru cantina Budesti, ca angajat al Bazei de Aprovizionare si Intendenta ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa pt. pensie - arhiva de negasit - cccf bucuresti fdp cluj. buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul ... KlaraSz KlaraSz Buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul angajator, care din pacate nu mai exista. Incerc sa aflu unde au fost arhivate documentele din ... (vezi toată discuția)