avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am dat in arenda teren agricol si de cativa ani si nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am dat in arenda teren agricol si de cativa ani si nu am primit ...

am dat in arenda teren agricol si de cativa ani si nu am primit nimic. contractul cu respectivul l am pierdut . ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:19, 17 Noiembrie 2021
Mergeti la Primarie si solicitati o copie. Ca sa poata fi considerat valabil incheiat orice contract de arenda trebuie inregistrat in registrul special tinut in acest sens de consiliul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cãtre primãrie pentru a-mi comunica date despre o moºtenire anetaaneta anetaaneta Cum trebuie sa formulez o cerere la primarie?, cu privire la o mostenire a4 frati care au un loc si pe care au titlu de proprietate ,dar una dintre surori care ... (vezi toată discuția)
Arendasul preemptor - conditii cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, sa-mi raspundeti la urmatoarele: - arendasul este al doilea preemptor, (dupa coproprietar si rude) ? - arendasul trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Arandare suine suine Tatal meu a dat in arenda un teren in extravilan in anul 2011. Dar nu a primit un contract de arenda in original. El a stiut ca arendasul trebuie sa-i dea ... (vezi toată discuția)