avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arandare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arandare

Tatal meu a dat in arenda un teren in extravilan in anul 2011. Dar nu a primit un contract de arenda in original. El a stiut ca arendasul trebuie sa-i dea partea lui de contract si tot arendasul trebuie sa-l inregistreze la consiliul local.
Tot asteptand contractul, in cele din urma am dedus ca acesta a ascuns acest contract .
Problema este ca arendasul nu-si respecta obligatiile. Vreau sa intreb :cum putem sa obtinem partea de contract ce-i apartine tatalui?
Unde ne putem adresa? Trebuie ca si arendasul si arendatorul sa-si inregistreze contractul la consiliul local?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: suine , utilizator 15:54, 20 Noiembrie 2012
faceti o cerere la primarie sa va elibereze copie dupa contractul de arendare inregistrat la consiliul local.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc! notificare catre cine trebuie adresata? Copia de la primarie e valabila pentru actiunea in instanta? poate fi considerata ca "titlu executoriu"? Va rog daca puteti sa-mi raspundeti. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract nelegal?? andreiandrei andreiandrei Buna ziua. Am vazut un subiect asemanator, in legatura cu un contract de arendare care m-a pus pe ganduri. In 2005 am incheiat un contract de arendare pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Arendă badia_mihai badia_mihai Buna ziua, dacă tatăl meu a arendat un teren și după (în timpul perioadei de arendare la donat) , arendatorul mai are drept asupra respectivului teren? (vezi toată discuția)