avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua Care sunt pasii de urmat dupa ce o societate ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua Care sunt pasii de urmat dupa ce o societate a fost ...

Buna ziua
Care sunt pasii de urmat dupa ce o societate a fost radiata de la Registrul Comertului, am fost inscrisi la masa credala, bunurile au fost vandute la licitatie, au ramas debite neachiate .Mentionez ca afost atrasa raspunderea personala a asociatului si are domiciliul in alta localitate. Ar trebui sa se faca si audierea asociatului?

Multumesc de intelegere!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:48, 3 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu hotararea de obligare a membrului organelor de conducere a debitoarei si tabelul de creante (ultimul) mergeti la executorul judecatoresc.

Daca executorul are dileme cum sa puna in executare ii puteti da datele noastre de contact.

O scurta lamurire nu costa nimic.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate aflata sub incidenta legii nr.85/2006,am fost inscrisi ... baltaggeanina baltaggeanina Societate aflata sub incidenta Legii nr.85/2006,am fost inscrisi la masa credala ,bunurile au fost vandute la licitatie, pasivul ramas neacoperit in urma ... (vezi toată discuția)
Adresa catre instanta camiha camiha Daca o societate debitoare este parte intr-un proces de deschidere a procedurii insolventei, o alta societate care are de incasat o suma de la societatea ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)