avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, lucrez la un spital de stat, și în 2015 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, lucrez la un spital de stat, și în 2015 am avut ...

Bună ziua, lucrez la un spital de stat, și în 2015 am avut de recuperat trei luni de recuperari , am.lucrat trei ani fără nici o recuperare, în perioada de atunci, și.in.urma sesizări la I TM., mi am putut lua recuperarile! Dar am fost plătită nici o problema , dar pe atunci primeam bonuri de masa , acele bonuri nu mi le au dat ! Cum.pot afla ce s a întâmplat cu bonurile , acele bonuri veneau nominalizate! Cineva le a ridicat ? Colegele mele le au primit în. perioade aceea numai eu nu. Nu am.primit nici un. raspun de atunci! Sesizările mele au fost fără răspuns! Va mjltumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2021
Mariana.marinescu0, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana.marinescu0 , utilizator 14:10, 17 Noiembrie 2021
Ați fost in concediu medical atunci?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu , în cele trei luni de recuperări!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediu de odihna Andreea C. Andreea C. Buna ziua. Sunt medic rezident angajat pe perioada nedeterminata la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie functionala ORL \"Dr Dan Hociota\",Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Concediul medical creata.petro creata.petro Ce se intampla in cazul in care am mai putin de 6 luni de zile la locul actual de munca si am avut concediu medical incepand cu data de 05.01.2009- ... (vezi toată discuția)
Salariu oprit, nu se doreste prezentarea fluturasului de salariu cu oprirea respectiva mycutzu2010 mycutzu2010 Buna ziua, lucurez la un magazin partener al unei firme de telefonie mobila, recent in ultimele luni s-au intamplat niste lucruri care nu mi se par normale si ... (vezi toată discuția)