avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anul trecut am primit ajutorul de la stat pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Anul trecut am primit ajutorul de la stat pentru intreprinderea ...

Anul trecut am primit ajutorul de la stat pentru intreprinderea individuala care nu isi putea desfasura activitatea in perioada pandemiei.
Am depus cerere de esalonare, mi-a fost refuzata pentru ca declaratiile aveau niste greseli, le-am retrimis apoi am retrimis cererea de esalonare, ultima varianta aprobata.
Intre timp, mi-au pus poprire pe conturi, mi-au trimis o instiintare cu penalizari pentru ca nu am platit impozitele, iar acum am primit o somatie cu titlu executoriu referitoare la alte impozite care provin din ajutorul de stat din 2020.

Cum as putea rezolva asta?

Multumesc, o zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Pfa-contributia la sanatate pe ultimii 5 ani coman cristina coman cristina Buna ziua! Am tot cautat pe forum subiectul care ma intereseaza si vad ca sunt mute puncte de vedre....si nu mai inteleg nimic .A platit cineva la sanatate pe ... (vezi toată discuția)
Executare andreeabus76 andreeabus76 Buna ziua. as dori sa va cer ajutorul intr o problema cu care ma confrunt. In anul 2012 am fost executata pe venituri de cei de la Simplu credit pt un credit ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executiv ptr neplata amenda stelach stelach Buna ziua o firma amendata de itm cu 20000 lei, a primit de la fisc somatie si titlu executoriu pentru neachitarea amenzii. Administratorul societatii , ... (vezi toată discuția)