avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sint pensionar, mi s-a aprobat sa lucrez in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sint pensionar, mi s-a aprobat sa lucrez in continuare(pina la ...

sint pensionar, mi s-a aprobat sa lucrez in continuare(pina la noua lege a penriilor) acum conducatorul spune ca imi intrerupe contractul. e legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:59, 18 Noiembrie 2021
Se poate decide încetarea c.i.m. chiar dacă inițial vi s-a dat acceptul pentru continuare
buna seara, va rog daca se poate care sint situatiile in care se poate intrerupe contractul de munca in aceasta situatie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul individual de muncă poate înceta astfel:
a) de drept;
b) ca urmare a acordului părţilor, la data convenită de acestea;
c) ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dreptatevrem dreptatevrem Sunt pensionar si am incheiat cu vechea conducere pe o perioada de 2 ani un contract la vechiul meu loc de munca .Noua conducere vrea sa -mi rezilieze ... (vezi toată discuția)
Intrebare b-8 b-8 Demisia este totuna cu incetarea contractului de munca cu acordul partilor? Eu mi-am dat demisia si angajatorul m-a pus sa completez un formular de incetarea ... (vezi toată discuția)
Cim pensionar carmela64 carmela64 Avem un pensionar de limita de varsta cu decizia de pensionare din dec.2014. Lucreaza in continuare la unitatea noastra. Nu am operat in REVISAL incetarea ... (vezi toată discuția)