avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract

Sunt pensionar si am incheiat cu vechea conducere pe o perioada de 2 ani un contract la vechiul meu loc de munca .Noua conducere vrea sa -mi rezilieze contractul?Poate?Sunt angajat in cadrul unei primarii.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 23 Iunie 2016
Art. 55 C.mun.
Contractul individual de muncă poate înceta astfel:
a) de drept;
b) ca urmare a acordului părţilor, la data convenită de acestea;
c) ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.

In speta, se poate decide concedierea dvs inainte de expirarea termenului pentru care a fost incheiat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de muncă perioadă determinată lia87 lia87 În ce condiții este posibilă desfacerea contractului individual de muncă încheiat pe perioadă determinată înaintea expirării termenului acestuia? (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca cata8 cata8 Un cim incheiat pe perioada determinata se poate incheia dupa 3 zile de absente nemotivate fara cercetare disciplinara? Multumesc! (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca pensionar NNorbert NNorbert Buna ziua As dori sa va intreb cu care articol se desface contractul de munca pentru un angajat-pensionar? Angajatul este si pensionar, are ... (vezi toată discuția)