avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de telemunca in Romania pentru persoana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de telemunca in Romania pentru persoana stabilita in Spania

O persoana care are contract de telemunca in Romania la societate romaneasca si doreste sa lucreze din Spania, trebuie sa se inregistreze si in tara respectiva, in speta in Spania? Ce implicatii financiare are in afara de obligatiile financiare ce rezulta din contratul pe Romania. Mentionez ca lucreaza pentru Romania.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ue si detasare in alta tara ue miruna82 miruna82 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: o societate doreste angajare unui strain, cetatean UE. Conform OUG 102/2005, acesta in termen de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Administratorul societatii x srl ( societate romaneasca ), doreste ... kPtCUQJ6Y!wgVjF kPtCUQJ6Y!wgVjF Administratorul societatii X srl ( societate romaneasca ), doreste sa fie angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata. Este cetatean cu dubla ... (vezi toată discuția)
Sa fii angajat de o firma, dar sa lucrezi exclusiv pentru alta Alina6447 Alina6447 Buna ziua! Voiam sa va intreb daca este legal sa fii angajat cu contract de munca la o firma, dar sa lucrezi exclusiv pentru alta companie? Pe scurt: eu ... (vezi toată discuția)