avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de telemunca in Romania pentru persoana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de telemunca in Romania pentru persoana stabilita in Spania

O persoana care are contract de telemunca in Romania la societate romaneasca si doreste sa lucreze din Spania, trebuie sa se inregistreze si in tara respectiva, in speta in Spania? Ce implicatii financiare are in afara de obligatiile financiare ce rezulta din contratul pe Romania. Mentionez ca lucreaza pentru Romania.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ue si detasare in alta tara ue miruna82 miruna82 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: o societate doreste angajare unui strain, cetatean UE. Conform OUG 102/2005, acesta in termen de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Angajare in regim de telemunca cetatean strain din tara membra ue mara78 mara78 Buna, In ce conditii se poate angaja un cetatean strain dintr-o tara membra UE la o firma romaneasca in regim de telemunca? Precizez ca munca se va ... (vezi toată discuția)
Telemunca pt firma din strainatate, cine ce si unde plateste avo7 avo7 Buna ziua, Daca inchei un contract de munca (telemunca practic) in calitate de salariat al unei firme straine dintr-o tara UE (fara sediu in RO), cum anume se ... (vezi toată discuția)