avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj tehnic

Buna seara! Sunt in somaj tehnic din 20.12.2009.Am fost chemata la munca pe data de 04.01.2010.In cazul acesta cum voi fii platita de catre angajator pentru cele 3 zile muncite tot cu 75% sau 100% ?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 00:02, 12 Ianuarie 2010
teoretic ar fi 100% dar cine credeti ca intocmeste vreun formular de intrerupere somaj tehnic pentru 3 zile. Asa ca depinde de angajator.
Daca v-a chemat la munca veti fi platita cu salariul intreg (100%).
Legal trebuie sa fiti platita pentru munca depusa ca pentru orice zi de lucru, adica 100% in toate zilele lucrate efectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil in somaj tehnic-cine depune declaratiile? cristinaj cristinaj Buna ziua, Daca societatea hotaraste din motive de lipsa de activitatea ca tot personalul inclusiv contabil, HR, sa intre in somaj tehnic, contabilul poate ... (vezi toată discuția)
Este vreo problema? __miha __miha Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea pb:am fost angajata la o firma timp de 7ani dupa care firma a falimentat.In 23 sept am incetat activitatea la acea ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic simina2006 simina2006 -Va rog sa-mi spuneti care sunt obligatiile angajatorului inainte de suspenda temporar activitatea salariatilor sai(somaj tehnic)? Ce documentatie tb ... (vezi toată discuția)