avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Recent am atacat în instanță o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Recent am atacat în instanță o executare silită ...

Bună ziua! Recent am atacat în instanță o executare silită și mi s-a aprobat cererea acum câteva zile. Aș vrea să știu cât durează din acest moment să primesc înapoi suma executata. Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai e mult pana departe cum se spunea intr un film celebru,ati solicitat întoarcerea executarii(dacă nu proces separat),s a redactat sentința s a formulat cale de atac etc etc.in functie de situatie poate dura câteva luni sau mai mult..
Buna ziua,
E necesar ca hotararea sa ramana definitiva, apoi sa recuperati cheltuielile de judecata si taxa de timbru sa fie restituita , daca ati cerut asta, daca nu trebuie solicitat separat.
Apoi, sumele poprite pe toata perioada in care v-ati judecat pot fi recuperate pe calea unui proces separat de intoarcere a executarii silite.
Ma puteti contacta daca doriti sa efectuati demersurile in continuare.

Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara formularea unei cereri de întoarcere a executării silite? ContSters459304 ContSters459304 Bună seara! Într-un dosar civil instanţa a decis următoarele: Dispune anularea formelor de executare emise în dosarul de executare nr. ...... Obligă ... (vezi toată discuția)
Am castigat contestatia la executare silita. ce fac pentru recuperare bani AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma procesului de contestare executare silita pe care l-am castigat si pentru care s-au anulat toate actele de executare silita as vrea sa recuperez banii ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)