avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua vin cu intrebare si sper ca ma pute ti ajuta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua vin cu intrebare si sper ca ma pute ti ajuta varului ...

Buna ziua vin cu intrebare si sper ca ma pute ti ajuta varului meu tocmai i sa pus o proprire pe cont de la anaf pentru suma de 27000 de roni pentru ca nu au gasit toata suma in cont iau pus sechestru si pe automobil am dori sa stim daca dupa achitarea datoriei se ridica automat sechestrul si de pe autovehicul sau mai sunt si alte proceduri de urmat ? Va multumim
Cel mai recent răspuns: Maira05 , utilizator 18:01, 21 Noiembrie 2021
In mod normal, dupa achitarea datoriei, sechestrul se ridica. Fiind vorba de anaf, mai mult ca sigur ca trebuie sa mearga la ei in repetate randuri pentru a se asigura ca au dispus ridicarea sechestrului, si chiar dupa ce i se spune ca a fost ridicat, sa mai mearga de cateva ori ca sa fie sigur. E anaf.
Va multumesc mult vom incerca sa vorbim cu ei prin intermediul conectx ca in caz de ceva sa avem o hartie scrisa la mana


Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
Nu stiu ce e conectx, cel mai bine e sa mergeti personal la anaf. Sa nu va treziti in ipostaza in care "cererea online trebuia depusa la ghiseul 3, in dosar cu sina".
Conectx este platforma celor de la taxe si impozite unde se depun toate actele daca ai vanzare cumparare sau inscriere ceva la taxe si impozite sau daca ai probleme cum avem noi poti vorbi cu ei si in finalul mesajului se semneaza ca sa stii cu cine ai stat de vorba deci in cazul in care ei spun ca au scos masina si se intampla ceva ai cum sa demonstrezi negru pe alb ca ai vorbit cu ei si un domn/ doamna care se intituleaza nu stiu cum ti a spus ca totul este ok

savysb a scris:

Nu stiu ce e conectx, cel mai bine e sa mergeti personal la anaf. Sa nu va treziti in ipostaza in care "cererea online trebuia depusa la ghiseul 3, in dosar cu sina".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru ridicat apare la taxe si impozite enacherobert enacherobert Buna ziua, m-am lovit de o problema azi care m-a bagat in ceata, ideea e ca acum cativa ani am avut o masina pusa sub sechestru din cauza unui dosar, s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, conduc un autovehicul inmatriculat inca pe numele ... Dan.Catalin94 Dan.Catalin94 Buna ziua, conduc un autovehicul inmatriculat inca pe numele vechiului proprietar. Recent am aflat despre acesta ca are datorii din neplata taxelor si ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator pe casa din cauza penalitatilor la pfa taxi dyxandra dyxandra Buna.Poate ma ajuta cineva:(.Sotul meu a fost pfa Taxi pana anul trecut in august,cand a renuntat laLicenta/deci pfa/ nemaiputand plati impozitele de 80 mil.+ ... (vezi toată discuția)