avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoreprezentare in cadrul unui proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoreprezentare in cadrul unui proces

Buna ziua! Am deschis de aproape 1 an de zile proces pt custodia copilului insa abia maine avem prima înfățișare ,iar avocatul meu lipseste pt ca are alt proces si nu poate veni. Intre timp,si fostul a deschis un alt proces pt aceeasi cauza,iar maine trebuie sa discutăm si conexarea dosarelor. Avocatul meu a zis sa ma prezint singura si sa cer amânarea procesului si in acelasi timp sa conexam si dosarele. Intrebarile mele sunt urmatoarele,cum anume trebuie sa ma adresez, ce trebuie sa spun, cand pot sa vorbesc si cum pot sa impiedic sa se desfasoare procesul in lipsa avocatului meu? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alina Ghi. , utilizator 22:32, 20 Noiembrie 2021
Am cerut si eu detalii avocatului meu,insa se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Practic mie ce intrebari o sa mi se puna?
Data trecută cand am avut înfățișare pt procesul pe care l-am deschis eu,am cerut acelasi lucru,si anume conexarea dosarelor si am stabilit sa aiba loc ambele pe data de 19 noiembrie (cand avea celalat proces prima înfățișare). Maine trebuie sa cer eu din nou conexare si stabilirea altui termen?

NU mai citati mesajele anterioare !
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
Pozitia scrisa a avocatului o veti sustine dumneavoastra asa cum a fost formulata.
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Multumesc frumos pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am prima înfățișare pt divorț pe 30 luna aceasta. ... AndraD. AndraD. Bună ziua. Am prima înfățișare pt divorț pe 30 luna aceasta. Dacă avocata mea nu se prezintă, se va reprograma înfățișarea sau se poate desfășura ... (vezi toată discuția)
Neprezentare sau...amanare ursu1 ursu1 ce se poate intampla daca nu ma prezint la procesul de incredintare minor la primul termen? cum as putea face sa nu ma prezint legal? multumesc (vezi toată discuția)
De cate ori se poate amana un proces? adina_cnc adina_cnc parintii mei au un proces si la primul termen avocatul paratului a despus la dosar un act cum ca nu se poate prezenta din motive de sanatate. procesul s-a ... (vezi toată discuția)