avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ROVINIETA-CONTRAVENTIE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ROVINIETA-CONTRAVENTIE

Buna ziua! Va rog, daca ma puteti ajuta cu o intrebare: Am uitat sa achit rovinieta pentru autovehiculul personal , scadenta la data de 15 octombrie 2021.In tot acest timp am circulat si in afara localitatii(drumuri europene si autostrada A2) in jur de 6 zile.Momentan nu am primit vreo instiintare acasa. Intrebarea este: Voi primi o singura amenda sau o amenda pentru fiecare din zilele in care am circulat in afara localitatii.(Pe site-ul CNAIR am gasit un raspuns vag ca DA pentru fiecare din zilele in care am circulat , iar in alta sursa am vazut ca se plateste doar o amenda ." pana nu esti instiintat de faptul ca ai de platit o amenda deoarece ai circulat fara rovinieta valabila nu se mai emit alte amenzi pentru aceias fapta."). Si care este baremul pentru acordarea amenzii respective daca se poate.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Liviu24000 , utilizator 21:48, 18 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti primi o singura amenda, cam peste vreo 2-3 luni. Amenda e de 250RON, si se poate achita jumatate, in 15 zile de la data comunicarii.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

latka a scris:

Veti primi o singura amenda, cam peste vreo 2-3 luni. Amenda e de 250RON, si se poate achita jumatate, in 15 zile de la data comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta electronica pe a2 Daniel1990 Daniel1990 Buna ziua. M-am lovit astazi de o mica problema. Am iesit din Bucuresti pe audostrada A2 si am mers pana la km 30 unde am fost nevoit sa parasesc autostrada ... (vezi toată discuția)
Amenzi multiple pentru lipsa rovinietei vlaurentiu vlaurentiu Tocmai am descoperit astazi, 25 Mai 2011, in urma primirii unui pachet de 3 PV contraventionale a cate 250Ron+28Euro/buc, ca nu am rovinieta din Octombrie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cumparatorul unui autovehicul mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua, In data de 25.09.2019 am vandut autovehiculul proprietate personala unei persoane fizice. Am incheiat contract de vanzare cumparare cu aceasta si ... (vezi toată discuția)