avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru in alta tara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru in alta tara

Va salut cu respect, vreau sa va intreb ce implica deschiderea unui punct de lucru intr-o tara cum ar fi Italia, cu produse exclusiv romanesti. E posibil, trebuie neaparat si traducerea in limba tarii respective ? produsele sunt ambalate... dar daca produsele contin si alcool ? e o legislatie in domeniu, imi puteti da un link, va rog?
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: cabinet avocat Bogdan OLARU , Avocat 20:12, 11 Ianuarie 2010
puteti deschide in italia un puct de lucru cu respectarea legislatei italieni. In romania in mare formalitatile la orc pt a va descide un pct de lucru in italia sunt similare ca la deschiderea unui pct de lucru in ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Shop online eu ShopOnline ShopOnline Buna Ziua, Sunt un cetetean ungur, si as dori sa deschid un ShopOnline in romania, am fima aici in Ungaria, un KFT (SRL) si aici in Ungaria pot sa vand ... (vezi toată discuția)
Firma de constructii mirunaalexe mirunaalexe buna ziua. as dori sa infiintez o firma de constructii. unicul asociat va fi o persoana juridica al carui unic asociat este in italia. trebuie neaparat ca ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal international ?!... FLORIN RADU FLORIN RADU dragi colegi, apelez la cunostintele vostre, intr-un domeniu pe care nu il cercetez si la care ma pricep, deci, prea putin. intrebarea este: exista un \"cod ... (vezi toată discuția)