avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, In luna martie anul curent, sora mea a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, In luna martie anul curent, sora mea a fost victima ...

Buna ziua,

In luna martie anul curent, sora mea a fost victima unei agresiuni, in acel moment s-a obtinut un ordin de protectie imipotriva agresorului
Tot atunci a fost depusa o plangere pentru violare de domiciliu si loviri si alte violente
Ieri a fost sunata sora mea de catre politistul care se ocupa de caz si a fost intrebata daca isi mentine plangerile si a fost chemata din nou la audieri.
De asemenea politistul i-a spus ca trebuie sa fie audiata si persoana care a fost martor la acel moment.Problema este ca doamna care a fost martor este plecata din tara si sunt sanse zero ca sa vina la audieri.
Intrebarea ar fi daca in aceasta situatie poate sa isi mentina plangerile sau si le mentine degeaba? Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:07, 19 Noiembrie 2021
Poate fi audiata prin comisie rogatorie indiferent de locatia unde se afla. Depinde de cat de seriosi sunt cei care ancheteaza cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta - impacare sau retragerea plangerii prealabile ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. As vrea sa va cer parerea cu privire la urmatoarea speta. Inculpatul Y, aflat in stare de ebrietate, a intrat peste victima X care se afla in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala antolia antolia Buna ziua ! In urma unei agresiuni fizice , a fost depusa o plangere la politie . Dupa intocmirea dosarului , procurorul a dispus inceperea urmaririi penale . ... (vezi toată discuția)
Legitima aparare ca urmare a agresiunii si distrugerii de bunuri fllooryy fllooryy Pe data de 25 decembrie 2014 la ora 18 ,mama fostului prieten(54 ani) a venit la mine insotita de un barbat (ruda) si a strigat de zeci de ori.Nu am vrut sa ... (vezi toată discuția)