avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor ...

Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor după ce a fost respinsă o Incuvintare executare silită, ce a rămas definitiva prin neapelare, de o a patra cesionara contract de credit - firme de recuperari creante, pentru un presupus debit de 590ron la un contractat de credit bunuri de larg consum contractat în anul 2009,poate fi legal un astfel de demers juridic?
Cel mai recent răspuns: ghita_28 , utilizator 20:43, 20 Noiembrie 2021
Recuperatorii creante puteau sa solicite prin apel, termen spre împlinirea procedurii a se adresa unui executor în raza de domiciliu..
Cum rămâne cu situația ca la primul executor judecătoresc, au renunțat la executare silită..
Iar calculul creantei de unde ar proveni debitul nu se regăsește în actele de executare..
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021
ghita_28, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)
încuviinþare executare silitã boggieuk boggieuk Buna ziua, Astazi am aflat , ca un creditor a cerut încuviinţare executare silită impotriva mea. Eu am avut domiciliul pana in iulie in X oras , in ... (vezi toată discuția)