avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot cumpara un apartament pe numele copilului meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot cumpara un apartament pe numele copilului meu minor (adica ...

Pot cumpara un apartament pe numele copilului meu minor (adica el sa fie titular de contract - proprietar) si sa-i platesc eu impozitele si celelalte cheltuieli cu apartamentul pana la majorat (18 ani) ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:14, 20 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Adresati-va unui notar care va va indruma corespunzator in legatura cu ce alte demersuri vor trebui facute.
Ca să fie legală tranzacția, copilul trebuie să aibă bani și să plătească integral prețul imobilului. Copilul fiind minor lucrurile sunt și mai complicate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept proprietate minor Răducudobre Răducudobre Eu si soția am cumpărat un apartament fiului mai mare (major) si am dori sa cumpăram un apartament si fiului minor de aceeași valoare. După ce vom muri, ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei proprietati ContSters101773 ContSters101773 Buna seara.sunt minora,bunica mea vrea sa imi treaca apartamentul pe numele meu si as vrea sa stiu daca se poate si cam cat ar costa. (vezi toată discuția)
Donatie intre frati mariaxxx mariaxxx Buna ziua. Vreau sa cumpar un imobil de la fratele meu (imobil pe care fratele l-a dobandit prin donatie de la parintii nostri, suntem 2 frati). Fratele este ... (vezi toată discuția)