avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am primit 60 de zile in folosul comunitatii si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am primit 60 de zile in folosul comunitatii si intre timp lucrez in constructii fara contract de munca,pot beneficia de 3 ore=o zi de munca?sau trebuie sa am contract de munca?

munca neremunerata in folosul comunittii
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 19:07, 20 Noiembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Munca prestata de dvs. , cu sau fara contract de munca, nu are nicio legatura cu obligatia prevazuta de sentinta penala.
Pt munca in folosul comunitatii, va trebui sa va prezentati la locul de munca prevazut in sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca neremunerata in folosul comunitatii Flavian Mitrac Flavian Mitrac Buna ziua! S-a dispus renuntarea la urmarirea penala si prestarea unei munci neremunerate in folosul comunitatii pentru o durata de 30 zile (o zi de munca ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare vasiledela4 vasiledela4 in cazul in care primesc o condamnare cu suspendare cum trebuie sa procedez care sint pasi de urmat daca primesc si munca in folosul comunitatii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Apel dupa decizia curtii raul bogdan raul bogdan Buna ziua! Pe data de 11.06 s-a dat sentinta in cazul meu de vatamare corporala din culpa. (I. În temeiul art. 396 alin. 2 şi 10 C.p.p., Condamnă ... (vezi toată discuția)