avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am cumparat un teren intravilan, cu o casa pe acel ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am cumparat un teren intravilan, cu o casa pe acel teren. In ...

Am cumparat un teren intravilan, cu o casa pe acel teren. In continuarea acelui teren, se afla un teren extravilan.Intrebarea este, cum poate vanzatorul sa-mi vanda si acel teren extravilan?Ternurile extravilane din acea comuna nu sunt intabulate.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:55, 22 Noiembrie 2021
Si-l intabuleaza singur, urmeaza procedura prevazuta de Legea 17/2014, dupa care va prezentati la un birou notarial si incheiati un contract de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare terenuri in extravilan + intravilan/casa vlad-rusu vlad-rusu Buna ziua, Am citit cateva dintre postarile care sunt pe acelasi subiect si am gasit cateva informatii complete si foarte folositoare. Totusi mai am cateva ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan in aceeasi curte cu intravilan!buna ziua! doresc sa cumpar un teren care este 2000mp intravilan ... stoica_valentin9000 stoica_valentin9000 Buna ziua! Doresc sa cumpar un teren care este 2000mp intravilan si 700mp extravilan in aceeasi curte. Vanzatorul propune ca pentru a scapa de procedura ... (vezi toată discuția)
In anul 2010 am cumparat cu acte notariale un teren . pe titlul ... Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu In anul 2010 am cumparat cu acte notariale un teren . Pe titlul de proprietate scria ca acel teren este situat in extravilan. In realitate era un loc de casa ... (vezi toată discuția)