avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce aprobari imi trebuie pt varuit casa scarii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce aprobari imi trebuie pt varuit casa scarii?

ce aprobari imi trebuie pt varuit casa scarii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:08, 22 Noiembrie 2021
o sedinta de scara luata cu hotararea a jumatate plus unul
Multumesc, Dar o baza legala?
Legal,casa scarii reprezinta parte comuna a carei intretinere si asigurare stare tehnica implica responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Daca dv intentionati sa igienizati prin resurse proprii discutati cu presedintele de asociatie
Sunt situatii distincte cand doriti sa igienizati fara recuperare suma sau din contra ulterior doriti recuperarea sumei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie bloc perjoiumihai perjoiumihai Buna seara,intampin o problema la hidroizolarea blocului,locuiesc la et.4 si nu pot efectua lucrarea de reparatie a terasei deoarece nu am acces la iesire pe ... (vezi toată discuția)
Zugravit casa scarii Aloda47 Aloda47 Daca intr-o scara de bloc cu 14 apartamente vor sa se zugraveasca casa scarii si unii vor sa se faca fara asociatia de locatari iar unii vor prin asociatie, ... (vezi toată discuția)
Reparatii lift BX BX Ce pasi ar trebui urmati pentru a solicita (in calitate de proprietar) unei asociatii sa reparat liftul ? Proprietarii membri ai asociatiei sunt de genul ... (vezi toată discuția)