Cornel Vasile a scris:
Teoretic , posibil ca nu ... dar practic , pe vorbe, nu avem de unde sa stim noi.
Nu. Deci acest lucru nu l-am semnat, cu siguranta. Asta ca sa stim despre ce vorbim. (Am mentionat deja in postingul initial.)
Cat despre sanatate. Este praf de un deget peste tot. Va dati seama cu geamuri mari de lemn in mijlocul orasului direct langa unul din bulevarde. Si daca se face zilnic curatenie, tot se depune. Cat timp a venit femeia de serviciu era ok. Nu perfect, dar venea regulat si asa ajungea cat de cat si doar o zi pe saptamana. Acuma ca nu s-a facut curat in mod regulat (mai fac eu cam odata pe luna, ca mi-e rusine ca se plange lumea ca miroase urat.), este praf peste tot, unde umblu mai putin, dar cum umblii se ridica si din locurile mai putin umblate, deci e praf.
Acuma sigur ca nu-i ca intr-un mediu unde faci silicoza in jumate de an. Pot totusi imputa asta ca pericol de sanatate? Sau prima data trebuie sa astept sa ma imbolnavesc?
Cu materialele de curatenie: Nu trebuie sa le platesc din propriul buzunar. OK, ca deja mi s-a reprosat ca de ce am cumparat de la DM (care e la 50 m) si de ce nu m-am dus la Mall (care e la 6 km) ca acolo e mai ieftin, aia-i alta treaba. Dar in principiu se platesc, trebuie doar sa le cumpar eu.
Dupa ce plecase femeia de serviciu, am cautat eu firma de curatenie. Ar fi costat cat costa femeia de serviciu inainte, dat fiind ca n-am fi avut costuri de personal. Dar nu au vrut nici asa.