avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! As dori sa stiu cand pot veni la munca sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! As dori sa stiu cand pot veni la munca sa beneficiez ...

Buna seara! As dori sa stiu cand pot veni la munca sa beneficiez de stimulentul de inserție până face copilul 3 ani. Precizez ca a fost schimbată legea și nu mai esti obligat sa revii la munca cu 60 de zile la împlinirea copilului de 2 ani. Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 22 Noiembrie 2021
În cazul persoanei îndreptățite care are calitatea de salariat și care se întoarce la activitatea profesională pentru a obține stimulentul de inserție acordat în condițiile legii, aceasta are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Buna ziua!Dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru a rămâne în ccc ,când se întoarce la serviciu va putea beneficia de stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cu cât timp înainte trebuie anunțat angajatorul ... Alina Filip-Gherman Alina Filip-Gherman Bună ziua! Cu cât timp înainte trebuie anunțat angajatorul pentru întreruperea CCC și reînceperea CIM? (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă eu am născut în 10 martie 2022, care lege ... Veronica Claudia Veronica Claudia Bună ziua. Dacă eu am născut în 1p martie 2022, care lege se aplică? Cea veche sau cea nouă? Cât e luna tatălui în cazul meu? 1 sau 2 luni? Cât iau ... (vezi toată discuția)