avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Cu cât timp înainte trebuie anunțat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Cu cât timp înainte trebuie anunțat angajatorul ...

Bună ziua! Cu cât timp înainte trebuie anunțat angajatorul pentru
întreruperea CCC și reînceperea CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 25 Februarie 2022
Doriti sa beneficiati de stimulentul de insertie?
De fapt, as dori sa fac un transfer de CCC de la mine (mama) la tata înainte cu 4 luni de a împlini copilul 2 ani. Nu știu în ce măsură ma mai încadrez pentru stimulentul de inserție.
În cazul persoanei îndreptățite care are calitatea de salariat și care se întoarce la activitatea profesională pentru a obține stimulentul de inserție acordat în condițiile legii, aceasta are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, momentan sunt in ccc ,copilul împlinește varsta ... Maria Andreea Maria Maria Andreea Maria Buna seara, momentan sunt in CCC ,copilul împlinește varsta de 2 ani pe data de 2 martie 2022 cand trebuie sa reîncep activitatea pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cu cat timp inainte de implinirea varstei de 2 ani ai copilului ... rurs umsadu rurs umsadu Cu cat timp inainte de implinirea varstei de 2 ani ai copilului trebuie sa revina la serviciu mama pentru a beneficia de stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)