avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, momentan sunt in CCC ,copilul împlinește ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, momentan sunt in CCC ,copilul împlinește varsta ...

Buna seara, momentan sunt in CCC ,copilul împlinește varsta de 2 ani pe data de 2 martie 2022 cand trebuie sa reîncep activitatea pentru a beneficia de stimulentul de inserție Si cand trebuue sa anunt angajatorul ca ma întorc la serviciu( nu beneficiez de luna tatalui) , astept răspunsuri, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:00, 8 Decembrie 2021
În cazul persoanei îndreptățite care are calitatea de salariat și care se întoarce la activitatea profesională pentru a obține stimulentul de inserție acordat în condițiile art. 7 din OUG 111/2010 aceasta are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o clarificare. pe data de ... iulyaD iulyaD Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o clarificare. Pe data de 16 decembrie 2022, baietelul va face 2 ani. Nu inteleg, conform noii legi, cand trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vechiu nicoleta vechiu nicoleta buna ziua! va rog, daca se poate, un raspuns la intrebările mele .Fetița mea împlinește 2 ani pe 2 iunie 2017. Acum sunt în concediu pt creștere copil. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cu cât timp înainte trebuie anunțat angajatorul ... Alina Filip-Gherman Alina Filip-Gherman Bună ziua! Cu cât timp înainte trebuie anunțat angajatorul pentru întreruperea CCC și reînceperea CIM? (vezi toată discuția)