avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pensie întreținere copil
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pensie întreținere copil

Bună ziua, în urma finalizării dosarului de fond, copilul a rămas la mama și tatăl (eu) este obligat sa plătească pensie de întreținere 1/4 din venitul net. În timpul soluționării dosarului am plătit o suma de bani mamei, asa am considerat ca este normal, pentru copil, nu pentru mama și am avut grija sa nu ii lipsească nimic. I am cumpărat hăinuțe, încălțări, jucarii, dulciuri, fructe și asa mai departe. Acum sunt pus sa ii achit mamei pensie alimentara din urma fără a se scădea și tot ce i am cumpărat pana în prezent, ceea ce reprezinta mai mult decât 1/4 din pensia alimentara. Ce pot face în situația asta? Nu ma deranjează sa ii plătesc 1/4 pensie alimentara dar ma deranjează faptul ca nu se ia în considerare tot ce i am cumpărat copilului. Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
dani el, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:44, 22 Noiembrie 2021
Bună ziua!

Pensia alimentară se platește în bani, nu în natură (produse), Din pacate, puteți fi obligat să ălatiți acele sume.

Cu stimă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti ataca solutia, sa cereti sa platiti de la data pronuntarii hotararii.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara: exista un copil de 3 ani, in afara casatoriei. ... cateldestept cateldestept Pensie alimentara: Exista un copil de 3 ani, inafara casatoriei. Copilul locuieste cu mama. Nu a existat intelegere notariala sau de alta forma pentru plata ... (vezi toată discuția)
Cadouri in loc de pensie alimentara? danaru danaru De 2 luni ex sot nu mi-a trimis pensia alimentara...Motivul e ca nu are niciun venit....vorba vine... In schimb, mi-a venit ieri cu ceva hainute si ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului florentinavlad florentinavlad buna seara am fetita de 5 ani am fost de comun acord cu fostul concubin sa ramana fetita la el deoarece nu aveam conditii de nici un fel pentru ea am decis in ... (vezi toată discuția)